Beoordelingen van Lekker Thais Assen

Recente recensies

5.0
zwart
14 juli 2024

Weer heerlijk. Fijn om te zien hoe je bestelling ter plekke van verse ingrediënten wordt bereid en alles keurig op de afgesproken tijd!

K de Jonge
13 juli 2024

Prima, lekker vers, knapperig en ruim voldoende groente. En echt Thais.

Lars
8 juli 2024
Corneli
23 juni 2024

Het was weer heeeeeerlijk. Tot gauw weer....wij zijn verslaafd aan de Thaise mix en de kai pad ped ♡♡♡♡♡

Jason
23 juni 2024

Nog nooit iets gegeten bij Lekker Thais wat niet lekker was. Top gerechten en prima service. Ga zo door

Wormmeester
17 juni 2024

De massaman had teveel saus en heel weinig kip en andere ingrediënten. Het smaakte wel goed.

Raymond
9 juni 2024

Goede kwaliteit , lekker eten

Corneli Kerkhof
5 juni 2024

Het was lang geleden ivm verhuizing maar jeetje wat was het weer heerlijk!!! En wat werden we enthousiast begroet! De Thaise mix en de kai pad phed waren zoooo heerlijk!!!! Tot gauw weer, we rijden er voortaan wel extra voor!!!!

Emma
3 juni 2024

Altijd heerlijk

Rob
3 juni 2024

Perfect zoals altijd!!!

R
25 mei 2024

Altijd geweldig 👌🏻

Helena Speelman
20 mei 2024

Het is alleen zonder dat het zo snel koud is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
20 mei 2024

Erg lekker eten. Fijne smaken, zeg maar smaakexplosie met verse ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floris Kluivingh
20 mei 2024

Weer heerlijke gerechten, op afspraak oo tijd klaar👍🏻

Rien Wijermars
18 mei 2024

Bestelling stond klaar, we hebben er van gesmuld! Voor herhaling vatbaar.

Rob
10 mei 2024
Kai
5 mei 2024
Larissa
28 april 2024

Heerlijk eten, goed warm en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
21 april 2024

Netjes gebeld met de mededeling dat een deel van het voorgerecht niet meer in voorraad was. Dit hebben ze mooi opgelost met een extra loempia. Eten was verder weer erg lekker. blijft jammer dat er geen mogelijkheid meer is om bami er bij te kiezen.

Helena Speelman
15 april 2024

Voor het eerst Thais gegeten, als ik dit wist dat het eten zo lekker was was ik er al veel eerder geweest het eten was super lekker complimenten voor de kok 🤗🤗

E. Gerritsen
14 april 2024

Goed eten! Vers, knapperige groenten, mooie porties, goed van smaak! Absoluut voor herhaling vatbaar voor ons!

Hilly
13 april 2024

Het eten is altijd super lekker!

Rita
11 april 2024

De gerechten waren overheerlijk! Hartelijk dank voor de snelle bezorging. Wij hebben geen verbeterpunten.

Jan Paul Driessen
8 april 2024

Al jaren top-kwaliteit! Ook afgelopen weekend weer heerlijk gegeten dankzij de geweldige keuken van Lekker Thais. Ze doen hun naam meer dan eer aan.

Jacob
6 april 2024

Eten smaakte erg goed, was echter wel een half uur te laat, ondanks dat we al ruim op tijd hadden besteld.

Lija
6 april 2024

Wat was het weer heerlijk.

Raymond
4 april 2024

Heerlijk eten. Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ansje
29 maart 2024

Heerlijk eten. De groene curry was lekker pittig.

Nynke
27 maart 2024
H. de Boer
24 maart 2024

We hebben wederom heerlijk gegeten en de bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. We zijn zeer tevreden.

Lammy Baas
21 maart 2024
John
21 maart 2024

Was weer heerlijk

WS Doetjes
15 maart 2024

Het eten was heel lekker, de bezorging keurig op tijd en verzorgd. Er was ruim voldoende. Eén klein minpuntje was de temperatuur van de gerechten. Het was nog net warm bij het serveerden.

Ansje
11 maart 2024

Heerlijk gegeten (weer). Kwaliteit is altijd goed 😊

Wim
10 maart 2024

Het eten was top. Maar de bestelling kwam een half uur later dan besteld.

Sjaak Bakker
4 maart 2024
Ellen
3 maart 2024

Erg lekker eten !!

Rob
2 maart 2024

Lekker en gezond eten!

Tamara
1 maart 2024

Tot nu toe altijd lekkere verse maaltijden gehad. Bezorgen gaat heel snel, netjes verpakt en goed heet. Een aanrader: zomer's op hun terras eten! Andere gerechten en de bediening is top!

B Drenth
1 maart 2024

Heerlijke maaltijd, goed verpakt zodat het nog heet was na bezorging. Top

Hil
25 februari 2024

Super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ansje
25 februari 2024

Altijd super lekker!

Jan Paul Driessen
25 februari 2024

Helaas (deze keer) een teleurstellende ervaring gehad. Voor ruim € 100,00 maaltijden besteld en op het afgesproken tijdstip afgehaald, voor zover in orde. Thuis gekomen het eten op tafel gezet, bleek dat er bij 2 maaltijden geen rijst was bijgeleverd, tja, gebeld, excuus gemaakt , ik kon de rijst alsnog komen halen, ja, tuurlijk, maar we wonen buiten Assen, dus dat gaan we niet doen. Toen maar zelf rijst gekookt, ben je weer een 20 minuten verder, eten koud geworden. Nou is de magnetron in de buurt..... De hoeveelheid groenten en saus waren tevens nogal aan de erg karige kant, de smaak was echter gelukkig nog wel op het hoge LekkerThais-niveau, vandaar deze keer nog 3 *.

Hut
22 februari 2024

Heerlijk, prachtig volgens afgesproken tijd klaar.

Floris
19 februari 2024

Weer heerlijk

Visser
15 februari 2024

Weer heerlijk genoten, of je nu bij ze eet of besteld. kwaliteit altijd goed. Goed verpakt en warm.

Lammy Baas
13 februari 2024

Het eten was heerlijk, helaas klopte de bestelling niet. Iets van ei ipv loempia's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Hoiting
11 februari 2024

Menu 3 viel ons tegen. Het is bedoeld voor 2-3 personen, maar het was voor 2 personen bitter weinig. De runderhaas etc. was wel lekker maar het was wel erg weinig. De vis in tamarinde was ook maar een half bakje. De twee bakken rijst was daar en tegen meer dan voldoende. En de bak saus was ook meer dan voldoende.

Marloes
11 februari 2024

Het eten is zoals altijd heerlijk en van ontzettend goede kwaliteit. Dit is mijn favoriete gezonde plek om te eten en te laten bezorgen. De bezorging is geweldig.

Anita
11 februari 2024

Thais eten is ideaal, er zijn veel glutenvrije en melkvrije opties. En het is gewoon heerlijk! De vriendinnen op mijn verjaardagsfeest hebben genoten! Tip: ik zie graag nog meer groenten in de gerechten.

Mischa
11 februari 2024

Heerlijk gegeten, bezorging was sneller dan verwacht, wat positief was. Dus dikke 10.

TJE Kluter
10 februari 2024

Bezorging duurde meer dan 45 min. Kwaliteit van het eten was wel perfect.

Rj drenthen
7 februari 2024

Het was weer uitmuntend, tot de volgende keer👌🏼😁

Roelf
4 februari 2024

Het gerecht is super van smaak en versheid

Roland lamein
4 februari 2024

Goed eten voor een goede prijs. We genieten elke keer weer vaag de heerlijke gerechten.

Anja Koops
29 januari 2024

Hallo heerlijk gegeten, complimenten. De prijs vinden we wel ad hoge kant gezien de porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Spa
28 januari 2024
Rob
28 januari 2024

Bezorging was helaas een half uur vertraagd maar daar werd wel goed over gecommuniceerd via mail en telefoon. Eten was super.

Geke
26 januari 2024

Altijd super lekker eten en goede service.

Evert
6 januari 2024

Wederom heerlijk gegeten. Iets later bezorgd dan aangegeven wat volgens mij nooit een probleem hoeft te zijn. Zijn zelfs netjes gebeld toen de bezorger onderweg was

Richard
4 januari 2024

Menu “Keuze van de chef” is absoluut aan te raden

Anita
30 december 2023

Vlot bezorgd ondanks late bestelling. Heerlijk gegeten! Doen we gauw weer!

Margot
29 december 2023

Heerlijk gegeten! Complimenten Bezorging was wat later dan gepland, maar het eten warm en zeer goed

Groos
27 december 2023

Heerlijk Thais gegeten met vrienden. De app is wel verouderd, hierdoor kan ik deze app niet op mijn oude(!) Android mobiel installeren.

Jalvingh
27 december 2023

Lekker eten en goeie bezorging!

George Samallo
24 december 2023

De bestelling werd op tijd geleverd en het was nog warm.

Mariëlle
23 december 2023

We hebben heerlijk gegeten.

corien
23 december 2023
Sjaak bakker
21 december 2023
E.J.B.
20 december 2023

Zoals altijd weer zeer goed.

John
20 december 2023

Heerlijke gerechten

..
20 december 2023
Ingrid
10 december 2023

Heerlijk eten, ruim voldoende, goed warm bezorgd.

AG Boer
3 december 2023

Het bestelde eten was op tijd klaar en was prima

Ralph
1 december 2023

Snel en erg lekker!

Meta
26 november 2023

Heerlijk gegeten en prima porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita Alfons
26 november 2023

Het bestelde eten was goed op smaak en warm. Mijn complimenten!

Dennis
18 november 2023
Joke
18 november 2023

Al vaker besteld. En dit keer vonden we het iets minder lekker/warm. Verhouding prijs/ eten was het duur. Hopelijk volgende keer weer anders.

Wim de Groot
16 november 2023
Esther
15 november 2023

Het was weer heerlijk, eten goed verpakt en nog goed warm!

Gerritgrijpgraag
9 november 2023

Lekkere thaise hap. Verzoek was extra pittig, dat stelde niet teleur 🌶️

Evelien Sikking
9 november 2023

Heerlijk eten! Lekker vlot bezorgd! Vriendelijke bezorger!

Anoniem
5 november 2023
JCHM Sablerolle - van Nispen
30 oktober 2023
Ruben
30 oktober 2023

Wij bestellen regelmatig en het is altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imie Bosma
29 oktober 2023

De eerste keer Thais , we vonden het heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliet
26 oktober 2023

Het is echt heerlijk! Echt fantastisch lekker!

Eduard Sahetapy
23 oktober 2023
M.H.
22 oktober 2023
Jettie
21 oktober 2023

Het eten van Lekker Thais is fantastisch! Vers, smaakvol en ontzettend lekker. Punt van verbetering is de bezorging. Die kwam te laat en onze loempia's waren helaas koud. Er is overigens wel direct excuses aangeboden voor het te laat komen. Al met al een fantastisch adres, zowel om ter plekke te eten als om af te halen.

Albert
16 oktober 2023

Wij hebben zaterdag voor net geen driehonderd euro aan maaltijden besteld. De gewenste bezorgtijd was half zeven, maar na een telefoontje werd het eten pas om tien over zeven bezorgd. Verder hadden we aangegeven dat we graag op de verpakkingen aangegeven wilden hebben wat glutenvrij en vegetarisch was. Dit is door het restaurant opgevat als een verzoek om alle maaltijden van menu 1 vegetarisch te maken. Hierdoor ontbraken heerlijke vleesgerechten en was er alleen tofoe. Verder vind ik het niet meer van deze tijd dat je extra moet betalen voor de online betaling. Het eten dat wel volgens de bestelling werd geleverd, was goed en de gasten hebben daarvan genoten. Maar voor mij was het teleurstellende ervaring.

Brigitte Aartsma
14 oktober 2023

Wat hebben wij heerlijk gegeten, we komen vast nog eens terug voor al die lekkere smaken.

Margreet
13 oktober 2023

Zoals altijd voortreffelijk lekker

M
11 oktober 2023

Op tijd geleverd. Smaken waren goed/prima, hapjes waren ook goed (vorige x een beetje soggy door manier van verpakking helaas) en met een zakje kroepoek erbij. Fijn. Enige minpunt tot dusver is de wat hogere prijs en de plastictoeslag.....

Assen Lariks
8 oktober 2023
T
7 oktober 2023
Serge
3 oktober 2023

Super lekker weer!

Jan Postema
2 oktober 2023

De smaak en de verpakking is top. Ben van mening dat de totale hoeveelheid 20 % meer zou moeten zijn. En het belletje dat de bezorger later zou komen is goed. Groetjes Jan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita
30 september 2023