Beoordelingen van Lekker Thais Assen

Recente recensies van Lekker Thais Assen

5 sterren na 273 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk vers een kwaliteitsproduct voor gezond eten. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet goed vinden waardoor met name de rijst niet al te warm was maar verder was het zoals ik van jullie ben gewend : GOED !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, alleen de peultjes in de curry waren soms wat draderig. Verder super snel bezorgd!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en eten was nog lekker warm. En het belangrijkste; het eten was superlekker en vers. De porties zijn ook ruim voldoende.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Authentiek Thais eten, erg lekker!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, ruim voldoende qua porties. Zelf gehaald en daarom ook loempia’s ook nog redelijk ‘knapperig’, wat bij bezorgen toch lastiger (b)lijkt.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk👍

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten absolute aanrader

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk! Alleen de kroepoek was helaas niet knapperig maar slof.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, alleen bezorging was 20 min te laat dan afgesproken.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had wat warmer gekund maar verder was het prima , smaak was top en het werd ook op de afgesproken tijd geleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch eten! Vele malen in Thailand geweest. Sta verbaasd om de authentieke smaak, geur, kleur en textuur van de diverse gerechten. Vlotte bezorging en het eten kwam op juiste temperatuur aan en geen geknoei! Gauw maar eens langskomen in jullie restaurant. Dan kan ik ook de hospitality checken en of die ook echt lekker Thais aandoet. Alleen maar lof!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ontzettend lekker en vers eten. En maar 2 euro bezorgkosten. Het is wel behoorlijk aan de prijs, maar het is daarnaast wel ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, goed klaargemaakt. Bezorging was een kwartiertje later dan afgesproken

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend. Kwalitatief goed eten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk en voldoende en lekker Warm bij bezorging alleen kroepoek was taai en kon je niet meer eten.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig lekker!!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met grote regelmaat hier ons eten (noodgedwongen door de coronatijd), want anders zijn we gewoon in het restaurant te vinden. Het eten is voortreffelijk. Ook willen wij het team dat het eten bezorgd een compliment geven. Altijd even beleefd en vriendelijk. Dank jullie wel.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer smakelijk, echter de kroepoek was slof en taai. Gaarne volgende maal vers gebakken

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het wordt eentonig 😉 . Nieuwe gerechten geproefd, weer Top!! Alles wat ze bij Lekker Thais voorschotelen is smaakpapillen-strelend.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Aanrader!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom erg goed. Temperatuur was iets kouder dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat en niet al te warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk en gevarieerd bezorging was laat. besteld om 19.15 aankomst.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Erg lekker en meer dan genoeg.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alweer, super vers, heet en precies op tijd geleverd. Elke keer een volledig positieve ervaring.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte aanrader, constante kwaliteit en natuurlijk erg lekker

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goed verpakt en nog goed warm bij aankomst!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk. Prima prijs-kwaliteit verhouding

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed op temperatuur en zelfs eerder dan de aangegeven bezorgtijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend Thais eten met vooral belangrijk: alles vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit en voldoende

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, vers en snel bezorgd. Aanrader!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere curry’s. Fijn dat er geen trassi in de massaman zit! Pittigheid van de rode curry viel ons alles mee.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwalitiet bij jullie Ook de afhaal! Goede service en op afgesproken tijd!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Voor herhaling vatbaar. Alles netjes verpakt en de bezorging was precies op tijd. Top!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besloten om Lekker Thais thuis te eten. Geweldig goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar, Kwam al regelmatig bij jullie eten en zal dat zeker blijven doen. Goede service en ook belangrijk, lekker eten.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol. Dus lekker. Voldoende voor twee personen. Bezorging erg netjes en ruim op tijd.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Zo als we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Satehsaus was wat dik/droog. Maar verder smakelijk gegeten. Snel weer......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te vroeg. Ik had een tijd aangegeven bij de online bestelling, maar de bestelling is "zo snel mogelijk" bezorgd. Dat was deze keer gelukkig geen probleem. Het eten was heerlijk, afgezien van de afgeknipte punt van een (saus?)pak dat er in zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd, goed warm.en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd heerlijk.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg smaakvol, heerlijk gegeten

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en waar voor je geld!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Komt voor herhaling in aanmerking!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten en super op temperatuur bezorgd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en vol smaak! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd, het werd keurig voor de deur gezet en er werd aangebeld en achteruit gestapt voor de anderhalve meter. Het eten was prima ingepakt, nog goed warm. Natuurlijk was het ook smakelijk, zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Service is echt fantastisch en zo vriendelijk. Kwaliteit vh het eten super goed. Verdient wat mij betreft een 9. Een hygiënisch punt van aandacht, gebruik aub haarnetten. Want ik er zat deze keer een kort piek zwart haar door de mihoen. Door de super vriendelijke, goede service en heerlijke eten (voor mij geen fastfood en ongezonde Chinees meer bah!) Ik hoop wel dat jullie je concept, cultuur en kwaliteit niet veranderen zodra jullie meer naamsbekendheid krijgen. Vooral de prijs niet. Want goedkoop zijn jullie niet. Wat ik nu nog wel verhoudingsgewijs vind.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en goed op temp. Ik bestel altijd runderhaas met oestersaus, zo lekker !! Een andere x maar eens iets anders proberen denk ik.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging exact op de aangevraagde tijd! Top!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en bezorgd op de aangegeven tijd!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudige wijze van bestellen, lekker eten en stipt op tijd bezorgd met bon. Alles duidelijk en goed verpakt. Echt een aanrader in coronatijd.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de saus bij de curry erg dun (bijna waterig), terwijl de pindasaus weer erg dik was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Kai nam man hoi viel tegen, niet veel smaak , maar de Kai bai kra praw was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten helemaal top.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Herinneringen aan onze reis naar Thailand. Smaakt naar meer.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

6 (!) Sterren . Lekker Thais doet zijn/haar naam eer aan. Hier staan keukenprinsessen in de keuken. Altijd top 👍.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Snelle bezorging.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, maar bezorging iets later dan aangegeven. Wel voor herhaling vatbaar.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker en vlot bezorgd 👍🏻

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles erg lekker. Er mag wat ons betreft iets meer saus op de saté zitten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima conform afspraak

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen, volgens tijdsindicatie bezorgd en, zoals altijd, geweldig lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, ondanks het gemis van de sfeer... toppers. Hou vol.. hopenlijk binnenkort weer in de zaak... met extra cashewnoten😉

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Lekkere maaltijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, een aanrader, qua bezorging was het zo snel, een half uur eerder dan aangegeven, beter dan te laat natuurlijk, maar ik geef een tijdstip door, dan ga ik daar ook vanuit.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Het eten was erg lekker. Bezorging was op tijd. Tussen de 20 en 30 min. zoals aangegeven tijdens de bestelling. Een kant tekening: een volle bak rijst wordt zeer gewaardeerd, deze was voor driekwart gevuld en we kwamen rijst te kort :P. We hadden de family menu 1. Bedankt! Ga zo door met de kwaliteit en hoeveelheid eten van jullie! Geen enkele Chinese afhaal kan hier tegenop. Erg gezond en veel verser! Zeker aan te bevelen!!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht met kip (nummer 42) was niet echt lekker.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! voldoende en nog goed warm toen het bezorg werd. Aanrader als je een keer geen zin hebt om te koken.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en exact op tijd klaar bij het ophalen. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar werd een half uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten tegen een betaalbare prijs!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super lekker!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op de afgesproken tijd geleverd, het eten was echt heerlijk en goeie porties. Echt een aanrader!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken! Op tijd bezorgd. Totaal netjes verzorgd

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, doordat dat het restaurant nu dicht is gezien de maatregelen van de overheid mbt het Coronavirus, hebben we het thuis laten bezorgen. Alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Ook deze keer dus heerlijk thuis van kunnen genieten! Een aanrader!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Niks aan veranderen Bedankt!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd dik in orde, heerlijk gekruid, uitermate smaakvolle gerechten. Blij dat ze weer open zijn, zij het alleen voor afhaal en bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Family menu 2 gekozen en laten bezorgen. Bezorging was exact op de door mij opgegeven tijd en je krijgt op de dag van bezorgen, nog een bevestigings email met de verwachte tijd van bezorgen. Super fijn geregeld allemaal en dan het eten, tja, fantastisch lekker zoals altijd. We hebben weer genoten en dit keer was het op ons balkon. Lekker Thais wederom bedankt!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling (rundvlees in oestersaus met groenten ed) kwam mooi op tijd. Heerlijk gegeten!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd bij Lekker Thais. Liever eten we natuurlijk in het restaurant. Maar in deze tijden is dit een zeer goed alternatief. Een echte aanrader.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn en ruim voldoende. Ik zou zeggen bestellen maar...

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en snelle service!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. 5 Sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk en het was op de tijd klaar als afgesproken. Geen wachten. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was keihard zelfs na opwarmen en leek wel een week oud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat jullie weer open zijn voor afhaal. We hebben het geist en genieten elke keer weer van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en zullen de komende tijd vaker gebruik maken van jullie bezorgservice 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee verschillende gerechten en hebben allebei heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate kai en het Phad phed tahoe gerecht + wittte rijst waren heerlijk. en smaakvol. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Er ging iets mis bij de bestelling, maar dat werd vriendelijk en snel opgelost, heel fijn!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zaterdagavond eten bestelt, zelf gehaald en keurig op tijd klaar en het eten was heerlijk. Goede 1e ervaring met Lekker Thai.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt lekker! En niet duur. Een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd. Heerlijk gegeten. 👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers wat is tohoe

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet onder de indruk. Minder smaak veel zout en de saus over de Garnalen Phad veel te dik het leek wel ketchup. Kan ik dit de volgende keer aangegeven. Groetjes Jan.

Reactie van Lekker Thais:Beste Jan, dank voor het geven van de feedback. We gaan er extra op letten in de toekomst. We stellen het op prijs dat u uw wensen aangeeft bij de opmerkingen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heerlijk uit eten geweest in huis, echter het smaakt lang zo lekker biet alsdan we bij jullie in het restaurant zitten, hou jullie taai en we hopen dat deze crisis snel voorbij zal zijn zodat we het normale leven weer op kunnen pakken mvg

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is zoals altijd heerlijk, authentiek Thais eten, vers, goede spice en ruimschoots voldoende ! En heel fijn dat ze weer open zijn nu voor take away !

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, keurig verzorgd, ga zo door.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgd.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst en noodles waren niet warm en moesten worden opgewarmd. De kwaliteit van de bestelde maaltijden was zo als we gewend zijn goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was erg lauw!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten Nu laten bezorgen Prima.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg teleurgesteld, want de kwaliteit was ver te zoeken: -4 Sate Kai bestond uit 3 stokjes droge kip met een dikke laag saus. - 53 Phad phed Tahoe: pittig, bebakken tofu met rode curry, kokomelk en groenten: de tofu ontbreekt in dit gerecht! - de Yam Pak Pollamai: de saus was lekker, wel veel wortels en fruit

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect gewoon!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging(30min.) en heerlijk eten. Zeker een aanrader.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk...dat jullie weer terug van vakantie zijn...Haha...en het eten was ook weer heerlijk Tot gauw weer Corneli en Marco

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met leuke variatie van drie verschillende menu’s. Prima vlotte bezorging. Voor herhaling zeker vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, makkelijk bestellen, vlot geholpen

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Goede porties en temperatuur is prima. Bezorging is minder. Voor de tweede keer flink later dan het afgesproken tijdstip. Bestelling waarin de ochtend al doorgegeven en dan nog ruim 20 minuten te laat komen is jammer.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via site eten besteld Prima communicatie en weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker warm nog bij aankomst, alleen dacht ik boven de 50€ geen bezorgkosten?

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had kip cashew besteld, kreeg echter kip, bosui, kool, zwarte peper. Had geen zin en tijd om te bellen, want ik had honger en dit was ook oke. Volgende keer nog extra checken wat er besteld is dat dit dan ook in de tas zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd gebracht. Zo wel het voorgerecht als het hoofdgerecht (menu 2) Bezorging : stipt op tijd! Maar 1 saté stokje te weinig in het voorgerecht 😊 Gr. Geeske

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen meestal family menu 2 en die is altijd goed. Onze favoriete soep is tom kha kai, die bestellen we er soms bij. Het eten is altijd snel bezorgd en netjes verpakt :)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed vers warm eten

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sate was lekker mals vlees echter lauw. helaas zat er bijna geen sate saus op, hier zal ik een volgende keer om vragen. Moe pad Prik was goed vlees en lekker pikant zonder echt scherp te zijn. de Kai Med Mamuang was een beetje flauwtjes

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Prima prijzen en vriendelijk personeel. Echt een aanrader

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd. Prima portie. Kwaliteit dik in orde. Tot de volgende keer.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntend van smaak! Had alleen wel meer groenten in gemogen, net zoals Thai Paradise in Assen dat doet

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ons heel goed bevallen, het eten was heerlijk en het bleef lang warm 👍🏾

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en redelijk snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten van het familie menu

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten erg zout. De porties zijn meer dan voldoende en ziet er goed uit.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker, sneller geleverd dan aangegeven, helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Genoeg, lekker en snel bezorgd!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas maar 2 sterren, het hoofdgerecht was erg lekker en goed, maar de tom Yam Kung soep smaakte oud en opgewarmd, de garnalen waren erg taai en groentes ook niet meer vers. Jammer deed me niet aan Thailand denken!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt, heel vers, heel heet, meer dan genoeg en alles echt heerlijk!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verpakt zodat het nog goed warm was toen we thuis kwamen!

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm certain that the food that was ordered was delicious and delivered hot. I don't know for certain, since someone gave the wrong Email Address. I'm in Canada, not Assen. I hope whoever received the order tipped well.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

graag alle gerechte een nummer sticker op de verpakking. Dit maakt het makkelijker bij een grote bestelling. Ook op de website nummering zoal op de brochure. Prima snelle levering

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd hebben wij weer heerlijk gegeten! Bestellen via internet gaat makkelijk en snel, het stond op de afgesproken tijd voor ons klaar en de optie 'contant betalen' was ook mogelijk wat wij erg prettig vonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten saai, maar dat lag wellicht ook aan het gekozen gerecht: kipfilet in zoetzure saus. De Thaise mix was wel aardig. Volgende keer ga ik voor een meer uitgesproken gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de panang curry was heerlijk!!Vlot geleverd, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar niet zo lekker als de vorige keer. Bezorging was sneller dan verwacht.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, snel klaar en goed ingepakt zodat het nog warm is bij het eten. Een echte aanrader!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Bezorging was deze keer erg laat. 19.10 uur besteld en om 20.30 uur gebracht.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rundvleesgerecht was heel erg saai van smaak. De sateetjes waren OK. De rest was wel goed. Ik vond het bijzonder dat ik een bezorgtijd kan kiezen en dat jullie er direct 10 minuten bij opplussen, om dan vervolgens ook nog eens 10 minuten na jullie bedachte bezorgtijd daadwerkelijk te bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, verse groenten en mals vlees.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Thaise keuken. Echt een aanrader.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering met een aardige bezorger. Het eten was super lekker en ook de porties zijn lekker groot. Het eten was nog goed warm toen het werd gebracht. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd. De verpakking van de gerechten was zorgvuldig. De gerechten waren warm en smakelijk! Kortom: een vette 10!

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De boontjes waren keihard die er in zaten

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker makkelijk besteld via de website. De bestelling stond precies optijd klaar. Heerlijk gegeten, zeker een aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden zin in lekker thais (voor de eerste keer; afgehaald) ,lekker was ' t zeker, vers, smaakvol, met name de rode curry streelt je smaakpapillen. Volgende keer, die komt zeker, (ook) andere gerechten proeven, vol vertrouwen dat die ook uitstekend zullen zijn.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastische Thaise gerechten, alsof we even weer terug zijn in Thailand. Vriendelijke en goede service. Zeer zeker een aanrader.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm. Jammer, vorige week een betere ervaring.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Jam Jam Jammie Need I say more????? Heeeeeeel erg jammie 😂

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging op tijd. Top!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer maar er zullen nog vele volgen. Bezorging volgens afspraak, vriendelijk, maaltijden goed verpakt en prima op temperatuur. Kortom genoten. 👍👍👍

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak, snel koud, veel noodles weinig echt eten (kip en groenten) en bezorgtijd van een uur vind ik erg lang.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het noodle gerecht had weinig smaak, ik eet denk ook wel eens in Groningen bij cho fah en daar smaakt ie heel anders

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Goede kwaliteit en verfijnde smaken. Bij online bestelling met zelf ophalen staat het bestelde op de genoemde tijd klaar.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We bonden het heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Echte aanrader

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

lekker eten hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kwaliteit! En alle wensen kun je gewoon doorgeven bij de bestelling; de kok maakt het!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was als altijd heerlijk. Volgende keer de tip van de kok: Kai Song

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en ziet er aardig uit! Ik moet Thais nog beter leren kennen!?

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!!!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was keurig op tijd klaar om op te halen. Prima op temperatuur en echt heerlijk eten. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed. Als het bezorgd wordt is het eten ook altijd goed warm. Het smaakt heerlijk en goed op smaak. Wel opvallend is dat we afgelopen 2 weken drie keer hebben laten bezorgen. De ene keer hebben we er wel kroepoek bij en de andere kant niet. Door de drukte misschien vergeten. Wel een puntje van detail om op te letten. Een aandachtspunt is dat de bestelling gecontroleerd moet worden. Ik had alleen loempia's en een thaise box besteld. Tijdens deze bestelling de vegetarische loempia's besteld, helaas heb ik de kip loempia's gekregen.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eerlijke smaak! Weinig nadorst gehad, dus hopelijk weinig of geen smaakversterkers gebruikt!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het bedrag had ik een grotere hoeveelheid eten verwacht. Bij de salade was warme kip gevoegd, waardoor de sla, komkommer en tomaat slap werden.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse gerechten

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bestelling kwam ca 20 min sneller dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De groene curry is overheerlijk, zeker een aanrader!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd het eten een kwartier te vroeg bezorgd. Bij toeval kwamen mijn vrouw en dochter net thuis, want anders had het een kwartier op tafel gestaan. Dat zou zonde zijn geweest.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles superlekker. Maar van de kipcurry was de saus te dun en te waterig. Verder positief.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, helaas echter koud doordat de bezorger autopech had. Maar omdat het al bijna een uur te laat bezorgd was heb ik het thuis zelf in de magnetron op gewarmd omdat wij inmiddels reuze honger hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was goed en warm verpakt. Zeker een aanrader.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het stond klaar op de juiste tijd en het was weer heerlijk zo als altijd.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. ECHT ALTIJD GOED. En bezorging ook op tijd.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Goed op temperatuur Op afgesproken tijd bezorgd.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar conform de afspraak, maar vooral heel lekker.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw geleverd, helaas.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties. Ondanks dat er een uur stond voor het afleveren, kregen we het al binnen een half uur.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi snel bezorgd en het smaakte lekker! Niets te klagen. Alleen dat roze sierardendoosje snapte ik niet helemaal...

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar Misschien Iets voor kerst? Zijn jullie open?

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren gegeten van Lekker Thais. Eerste keer hebben we opgehaald, tweede keer hebben we in het restaurant gegeten, de derde keer wederom opgehaald. Deze vierdr keer hadden we Pa-Neng moe & noedels, Nua Phad Phed & gebakken rijst en Yam Nua. We komen niet voor niets steeds terug bij dit fantastische restaurant. Héérlijk eten, verfijnde smaken, lekker pittig en vriendelijke medewerkers. De site is onlangs erg verbeterd! Thuisbezorgen en betalen via IDEAL; een hele verbetering. We komen zeker terug in één van de beste restaurants van Assen.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten! ALTIJD!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk, goed verpakt en goed warm. Het eten werd ruim binnen de tijd bezorgd door een super vriendelijke bezorger. Met dit goede eten en aardige bezorging van deze jongeman ga ik zeker vaker bij jullie bestellen. Ga zo door.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voogerecht thaise mix en hoofdgerecht runderhaas bus kratiem prik Thais, heerlijk en ook khao phad kung was lekker

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke kokkin en het eten net zo lekker als altijd. Wat ons betreft het lekkerste eten in Assen

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Thais eten! Echt een aanrader. Altijd een feestje.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

goed eten. Rundvleesgerecht was uitstekend. Kipgerecht redelijk tot goed. Snelle service. Gebakken rijst is matig : gewoon witte rijst met verdwaalde stukjes groente. Al met al ruime voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker, en lekker warm, Ze hadden 1 soep vergeten maar dat hadden ze al snel netjes doorgebeld en er werd nog snel een soep na gebracht. Ook kregen we nog een bakje met lekkere dingen erin omdat ze de soep vergeten waren en dat vonden we heel erg attent! We bestelden hier nu voor de 3de keer, en we bestellen hier zeker wel weer!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd alleen ipv box4 kreeg ik box 3. Dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tastes amazing everything was good

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer weer besteld gisteravond, Het eten was voortreffelijk en goed warm! Bij alle restaurants we wel eens eten hebben laten bezorgen, was het hier gewoon het beste! En we bestellen zekers hier weer!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en lekker alleen we kregen de verpakking er moeilijk vanaf verder was het gewoon goed en lekker allemaal!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende. Keurig op tijd klaar. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Onverwacht eters dus online eten besteld. Ik wist al dat het heerlijk zou zijn maar de gasten waren ook unaniem enthousiast ! De bestelling stond vlot klaar, safe ingepakt, goed warm en ruime porties. Grote aanwinst voor Assen!!!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, in handige herbruikbare bakjes. Je waant je volledig in de exotische wereld van Thailand. Met zorg bereid, je kunt gemakkelijk je wensen kenbaar maken, en deze worden ook meer dan voldoende nagekomen. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs meer dan waard. Erg lekker eten en nog snel bezorgd ook. Zeker een aanrader!!

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling keurig verpakt en op tijd afgeleverd door vriendelijke bezorger.Zeer goede kwaliteit van de producten, lekker vers. Smaakte voortreffelijk en is zeker niet de laatste keer dat we Lekker Thsis bestellen.

Reactie van Lekker Thais:Dank u wel voor deze zeer positieve review